Under januari och februari paddlades det frenetiskt på paddelmaskiner runt om i landet när vår 5k Dansprint Race gick av stapeln. Det var kanske inte blod, men svett, tårar, smärta och en hel del glada vinnare av över 26 000 kr i prispengar, en splitter ny Braca-paddel, sportglasögon från Bliz och en hotellnatt på Borensbergs Gästgivaregård!

Vår förhoppning var att tävlingen skulle både motivera våra aktiva under ett vanligt vis tufft vinterhalvår, men nu med en än tuffare pandemi runt oss. Samtidigt stötta våra högsatsande aktiva, med rejält med prispengar. En baktanke fanns också att inspirera till att det med relativt enkla medel går att skapa något roligt, spännande, nytt och eftertraktat!

Vilken succé de blev! 60 startande och över 90 inskickade resultat! Längre ner hittar ni resultatlistor, men först några tack till er som stöttat!

Stort tack till:

Roger Johansson och Bohus Bergsprängning AB

Som alltid hoppar på mina idéer, engagerar sig och som stöttade med den största delen av prispengar!

Dietz.se och Christian Dietz

Som stöttade med en splitter ny Braca-paddel som tävlingens yngsta deltagare Oscar Hellgren lyckades vinna! Ni vet väl att ni hittar er nya Braca-paddel på Dietz.se som är ny återförsäljare?

Borensbergs Gästgivaregård

Som alltid är med och stöttar teamet och landslaget med idylliskt boende i en av Sveriges vackraste miljöer, i Borensberg! Karl Brodén lyckades vinna en natt inklusive frukost där i sommar!

Bliz

För stöttning av priser till vårt lotteri med marknadens bästa och prisvärdaste sportbrillor! Grattis till Julia Lagerstam och Dennis Kernen som kammade hem varsitt par!

Zäta Zetterström

Som alltid är med och stöttar svensk kanot och i det här fallet stöttade för att vi skulle kunna stötta och motivera tjejerna på KG lite extra!

Anonyma stöttare

Stort tack till er som gick in och stöttade anonymt!

Resultatlistor – Endast högsta inskickade resultat